hic boyle igrenc olmamistim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hic bu kadar fenerbahceli olmamistim
  2. igrenc esprilere gulen insan igrenc midir
  3. igrenc esprilere gulen igrenc insan
  4. boyle gelmis boyle gidecek korkarim valla
  5. boyle ikrar ilen boyle yolunan
  6. ne boyle sevdalar gordum ne boyle ayriliklar
  7. boyle saca boyle tarak
  8. boyle basliga boyle entry
  9. boyle gelmis boyle gider
  10. boyle goethe boyle yarrock

© 2008 - uludağ sözlük

hic boyle igrenc olmamistim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hic boyle igrenc olmamistim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hic boyle igrenc olmamistim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» the visitor » karnimac » yaran entryler » tribal enfeksiyon » tadinda birakmak » pes 2009 » sokakta yuruyen erkek modelleri » ibnemsi » lance vance » lucarelli99 » erkeklerin kizlari siniflandirmasi » erkek cinsinin ezik olmasi » guzin abla » 5 ekim 2008 tottenham hull city maci » solcu kiz saci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » metin yuksel » nick degisikligi » 4 ekim 2008 fc barcelona atletico madrid maci » tim duncan » ramazan yesil » 2 ekim 2008 fc metalist kharkiv besiktas maci » filozofil » kizlara msn ini vermeyen mucahit erkek tipi » kel kor kirpi » masturbasyonun seksten iyi yanlari » jackson avelino coelho » hurruyet h ile baslar ve e ile biter » hayao miyazaki » yalanasi hatun kisi » parfum kullanan erkek