hic bisi anlamadan kafa 1 milyon olur 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kafa bir milyon
  2. basligi anlamadan entry girmek
  3. felsefesini anlamadan rock dinlemek
  4. bir muzigin felsefesini anlamadan dinlememek
  5. felsefesini anlamadan ibrahim tatlises dinlemek
  6. anlamadan yorum yapmak ve anlamadigini anlayamamak
  7. klasik muzikten anlamadan anliyomus gibi davranmak
  8. bisi
  9. yok ole bisi
  10. ii bisi

© 2008 - uludağ sözlük

hic bisi anlamadan kafa 1 milyon olur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hic bisi anlamadan kafa 1 milyon olur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hic bisi anlamadan kafa 1 milyon olur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yorulmak » masumiyet muzesi » jon avnet » sahibinden kelepir ulke » antonio davis » apraksi » firca baget » soruya bak » yakin dogu universitesi tip fakultesi » muz kokulu sampuan » galatasaray ve besiktas kardesligi » muslum denen hiyar burda mi » fausto zonaro » strong and smart » umit karan fatih tekke yildiray basturk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » iktisat » arkadas ariyoruz » bana bir masal anlat baba » fifa 09 » cassiopeia » andy mckee » icinde patlasin » you don t mess with the zohan » 3 mayis 2000 galatasaray antalyaspor maci » pkk aleyhine girilen entryi eksileyen top » dunyadevletleri com » baslik sayi uyumu » dinsizlesiyorum muntazaman » masal » iki telefon kullanmak