hic bikmadan dinlenen sarkilar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. solosu icin dinlenen sarkilar
  2. loop a alinip surekli dinlenen sarkilar
  3. msn de bikmadan surekli yazan tip
  4. bi encarta var beni bikmadan dinleyen
  5. dinlenen sarkinin bir seyler hatirlatmasi
  6. o an dinlenen sarkinin entry ye etkisi
  7. dinlenen muzigin suruse etkisi
  8. eski sevgiliyle son dinlenen sarki
  9. iliski bitince dinlenen insan
  10. turkiye nin en cok dinlenen radyo istasyonu

© 2008 - uludağ sözlük

hic bikmadan dinlenen sarkilar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hic bikmadan dinlenen sarkilar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hic bikmadan dinlenen sarkilar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ayvalik » fidelio » dadaizm » ulkucu » fairouz » idmanin nese kaynagi olan futbolcu » uludag sozluk moderasyonu » cep telefonunun dinlenildigini anlama yontemleri » bir kadinin en guzel oldugu an » yaran teknik servis diyaloglari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci