hic bana boyle guzel seyler soylemiyorsun sozluk 

kapat
  1. sözlüğü arkadaş eş dostun yerine koymakla yetinmeyip sevgili yerine koymuş ve sözlükten ilgisiz istekleriyle tavan yapacak insan söylemidir.

-hic bana boyle guzel seyler soylemiyorsun sozluk
    -...
    -bana bebeğim de.
    -...
    #3420647 (ParaNtez, 20.05.2008 02:06 ~ 02:07)
  2. yazar:sözlük!seviyorum de uleeynn..
    sözlük:....
    y:seviyorum deee!
    s:....
    y:seviyorum dee uleeyn.
    s:...
    y:yalan söylüyosuuuun!
    #3420694 (pepe le pew, 20.05.2008 02:18)
  3. -sözlük çok yalnızım herkescikler beni terk ediyor etmeyeni ben ediyorum iyi mi hasta mıyım ne? bana bir çare bulalım fon açalım birşeyler edelim durmayalım uyumayalım, olmadı yalnızlık boynumuzun borcu, sözlük bak bunca cümle kurdum bunca iç dökme bunca savaş bunca ziyanla yine gece gece sana geldim bana güzel bir şeyler söyle bana mutluluğun resmini çiz sözlükde altına imzamı atayım. sözlük konuş benimle kulağıma güzel bir şeyler fısılda umut etmem için çaba göster ve komik bir şekilde çabaların boşuna gitsin. ulan sözlük asabımı hoplatma konuş dedik konuş işte bizde bayanız zaaflarımız var bu kadarda yanıtsız bırakılmazki inan yahu. şişşşş sözlük.
    +toz ol ulen sana söz falan yok bu gece kafamı şişirdin yine hadi bakim başka kapıya hadi hadi. höytttt hala mı duruyorsun.
    -aaaa sözlükte kafayı bozdu gece gece dünyanın çivisi çıktı azizim.
    +azizmiş azizlik mi bıraktınız adamda ulen ağlama duvarı mı burası hadi bakem hala duruyo yahuuu.
    #3420832 (Siren, 20.05.2008 02:58 ~ 03:00)
  4. -konuş! konuş sözlük! yüreğinin şarkısını söyle bana.
    -deli mi ne? zaaallll al şunu başımdan
    -hadi ama
    -yaaa zaaalll!
    #3420841 (ParaNtez, 20.05.2008 03:00)
  5. +aşkııaaaam hiç güzel şeyler söylemiyorsun bana.
    -çatt!
    +vurdun aşkıaaam bana vurduuaaan!
    -yazım hatası yapmayalım. sopalarım.
    #3420848 (caldornain, 20.05.2008 03:02)
  6. fazlası için;
    (bkz: öp beni sözlük)
    #3420865 (HeSTiaReLLLa, 20.05.2008 03:08)
  7. (bkz: boş bkz si dolan yazarın sevinç gözyaşları)
    #3420871 (Vivendi, 20.05.2008 03:11)
  8. -sözlük
    -...
    -sözlükkk
    -...
    uyudun mu
    -...
    #3422050 (ParaNtez, 20.05.2008 13:18)

© 2008 - uludağ sözlük

hic bana boyle guzel seyler soylemiyorsun sozluk başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hic bana boyle guzel seyler soylemiyorsun sozluk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hic bana boyle guzel seyler soylemiyorsun sozluk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» final sinavi oncesi son gece » oglum harbiden hatun seni fena kesti lan » el siki ile gerdege girmek » oneqeno » sozlukte bekaret aramak » bariz bir tiki tanimi » over logging » isci kesiminin paragoz ve doyumsuz olmasi » cok tanrili donem » yeni baslayanlar icin izmir a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games