hezekiel 

kapat
  1. dördüncü nesil bir yazar. *
    (haziran, 04.08.2007 19:02)
  2. bizlere, pulp fiction filminde, genelde okunuduğunda birilerinin ölmesine sebep olan ayeti ve bu ayetin geçtiği bölümü* hatırlatan yazar!
    (zarth vader, 04.08.2007 19:07)
  3. aramıza hoşgeldin dediğimiz yazar.
    (Hezer, 04.08.2007 19:17)
  4. kendisinden sicak bir merhabayi esirgemeyen herkese tesekkur eden yazar. tanri (inandiklari hangisiyse) onlarla olsun, tum dilekleri gercek olsun insallah.

ayrica belirtmem gerek ki; ilk donemler biraz dini entryler girecegim ve elimden geldigince subjektif yazmamaya, bilginin kaynagina (yorumsuz) inmeye calisacagim.

hataliysam lütfen ara: 0533 822....

ne diyorum ben ya?
    (hezekiel, 04.08.2007 19:28)
  5. Türk ırkını öve öve bitirememiştir. Lakin bazı şeyleri unutmuştur;

"Osmanlı HiÇ kimseyi inancından dolayı yakmamıştır" yalanı.

Halbuki Osmanlılar hurufileri din adamlarından fetva alarak yakmıştır. Ancak Hezekiel'e göre ruslar, almanlar insanları katlederken türkler hiç bir şey yapmamışlardır.

Ayrıca kendisine turk tarihinin en buyuk yalanlari adlı başlığı okumasını tavsiye ediyorum.
    (xxuz, 05.08.2007 12:42)
  6. çok mantıklı bir nesildaşım. tutum ve davranışları tarafımca takdir edilen kişiliktir.
    (ankarakarakedisi, 05.08.2007 12:51)
  7. hoşgelmiş bir 4. nesil yazarımız.
    (erdinch, 05.08.2007 16:06)
  8. nesildaşım yazar, hoşgelmiş.

ayrıca girdiği entrylerden yahudiler hakkında bilgi sahibi olduğu izlenimini aldım.
    (tigra, 06.08.2007 21:32)
  9. eski ahit te (tevrat) geçen isimlerden biridir.
    bunun yanında pulp fiction da samuel l. jacksonun okuduğu ayet. hezekiel 25/17...
    ayrıca hoşgelmiş 4. neslimiz. *
    (kurtalanekspress, 06.08.2007 21:35)
  10. islamiyet'in yahudi organizayonu olduğunu ve kuran-ı kerim'in şiddet yanlısı olduğunu düşünmesine rağmen hoş görülesi yazar. ayrıca hoş gelmiş bir de.ve ayrıca girdiği entrylerin çoğunluğunun yahudilerle alakalı olması kendisinin yahudi tarihi araştırmacısı olduğu izlenimi vermektedir.*
    (sayincevizkabugu, 19.08.2007 05:24 ~ 05:35)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» derin esmer » chevolution » hz isa » danacilar koyu » komsu koyun delisi » fenerbahce » bursa nin erkekleri » simple plan » kucukaga » cesme ogrenci festivali » mark antony » enez in tarihi eserleri » tobb etu bahar senligi 2008 » gheorghe hagi » deniz arcak » pipo icicisi » ah » kurbaga surat » nam i diger » basliklari alt alta okumak » milliyet internet » kargacik burgacik » sidikle drift atmak » ay » acik bufe » sosislinin pistigi yerin uzerindeki kirmizi lamba » another day » federico garcia lorca » anne monologlari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa