heyula 

kapat
  1. "üç sözlük yazarını gördüm ve arttırıyorum" demek istediğim sölük yazarı...
    #50007 (hardal, 02.02.2006 21:22)
  2. korkunc hayal
    kabus
    #272197 (piano-foRte, 23.05.2006 15:29)
  3. hayalet. kol geziyor hala kompradorların ve kalantorların rüyalarında. hiç uyanmamak isteseler de biliyorlar ki bu heyula başka heyula.
    #1742674 (whitewind, 09.06.2007 00:36)
  4. komunist manifesto'nun giriş cümlesinde kullanılan kelime.

"Avrupa'nın üzerinde bir heyula dolaşıyor, Komünizm heyulası."
    #2251488 (hasta la victoria siempre, 03.09.2007 00:15)
  5. osmalica sözülkte:

* Zihinde tasarlanan korkunç hayal.
    * Gösteriş ve iriliği olduğu halde hiçbir te'siri ve değeri olmayan şey.
    * Eski felsefede: Eşyanın aslı ve gerçek olan kısmı. Madde.
    #2757098 (neazadem, 28.12.2007 10:57)
  6. toprakta gezen gölgeme toprak çekilince
    günler bu heyulayı da elbet silecektir
    rahmetle anılmak, ebediyet budur amma
    sessiz yaşadım, kim beni nereden bilecek *
    #3192691 (sabribey, 26.03.2008 15:48)

© 2008 - uludağ sözlük

heyula başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. heyula ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu heyula nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» osman pamukoglu » aleksimiti » fetullah gulen » elini gotune sokarim surahi gibi gezersin » burak ile levent » eminonu » saw serisini bir gunde izlemek » broadway da muzikal izlemek » rambo » michael j fox » artik beni sevmiyorsun » anatomic autogynephilia » depresyon » her sekle girebilen cin gibi turbanli kiz » bir turk olarak kurtlere soruyorum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » reich » jenna jameson » dumanlimusti » bir kereden hicbir sey olmaz » kapitalizm » cagrisimlarin gevsemesi » buffy » cheapdeath » 1971 » yaran baslik yonlendirmeleri » hayat ne cabuk geciyor » wreqfasd » lafmacun org » o ruzgar » cimbom sozluk