hey sizler koleler azaplar 

kapat
  1. Hey, sizler, köleler, azaplar!
    Toprağa bağlısınız karnınızdan.
    Şu sıra ayı da sulardan
    içtiler atlar.

Düşüyor yıldızlar gazellerin
    Yağışıyla ovalanmızda nehirlere.
    Yaşasın, yaşasın devrim
    Yeryüzünde ve göklerde.

Bomba diye atarız ruhlarımızı,
    Karlı fırtına ıslığı ektiğimiz de.
    Neyimize gerekiyor salyalı ikonalarımız
    Göğe giden yollarımız üzerinde.

sergey yesenin
    #3452351 (mulayim, 27.05.2008 00:02)

© 2008 - uludağ sözlük

hey sizler koleler azaplar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hey sizler koleler azaplar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hey sizler koleler azaplar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» msn den sellektor yapmak » mlpd » nikini cok sevdim haydi cikar bebegim » cuneyt cakir » orucu bilgisayara tutturmak » pirezantibil » melankolik » uludag sozluk » sampuan reklamlarinda savrulan tipler » bugunu zor atlatirken dusunemem yarini a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games