hey sakin ol dostum 

1. amerikan polisiye filmlerinin en bilindik repliklerinden birisidir.
    ayrıca : (bkz: #3375078)
    (azorka, 09.05.2008 13:40)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» hz isa » nicolas cage » alevi misin » hele otur bi soluklan yigidim » cassio de souza soares lincoln » umit ilter » aferin cocuklar hep boyle » var misin yok musun nursel » demir aliyo » pessimist rap » alisan » anketin zararlari » televizyonda aglatan hayatlara gercekte aldirmamak » mustafa kemal ataturk » bu asansor 3 kisiliktir » turkiye aski bu otobuse sigar mi » orhan veli siir evi » mehmet ali alabora » kani yerde kalmayacak » handan » 0 533 748 32 54 » sican » komsu koyun delisi » her sene tekrarlanan haber kliseleri » turkculuk gunu » guven hokna » tarantula » yengec dansi » kestane sekeri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa