hey hey hey hey hey 

kapat
  1. 'Baş koymuşum Türkiyemin yoluna' adlı parçanın can alıcı nüktesi.

Söylerken şöyledir;
    Heyy heyy heyy, heyy heyyyyy.

Sarkıyı yazan ve söyleyen sanatçı arkadaşımız,burda bize türklerin ne kadar girişimci,ilimli,bilimli ve eğlenceli oldugunu anlatmakla birlikde ota boka el çırptıgımızı vurgulamıştır.
    #1624927 (msnden devam edelim, 09.05.2007 16:12 ~ 16:21)
  2. sarkının en anlamlı yerı olması dısında, sosyal ıcerıklı bır de mesajı vardır; hey hey hey hey hey derken kastetdıgı, bolunmeyızdır..

*
    #1624943 (baris baris, 09.05.2007 16:17)
  3. beş adet hey'in yan yana gelmesinden oluşan hede...

ya da kendisini görmeyen bir arkadaşa seslenme biçimi...

- hey hey hey hey hey
    #1624965 (fatal, 09.05.2007 16:24)
  4. ardından "stupid" dendiğinde 80'lerde bush'un o meşhur şarkısı hey stupid'den başka bir şey değildir.

(bkz: hey hey hey hey hey stupid)
    #1625120 (fatality of fantasy, 09.05.2007 17:07)

© 2008 - uludağ sözlük

hey hey hey hey hey başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hey hey hey hey hey ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hey hey hey hey hey nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 2 ile bolunmeyen tek sayilar » pera muzesi » uludag sozluk pkk klonundan basliklar » kurtlar vadisini torrentden indirmek » dokunulmazliklar kalksin diyemeyen milletvekilleri » sigaraya baslayanlara tavsiyeler » the day that never comes » ted bundy » caylakliga derin manalar yuklemeye calismak » radyo sol » taze ekmek kokusu » ucuncu dunya savasi guncesi » gol sevinci » nightwalker » her 5 kisiden birinin psikolojik sorunlu olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ahmet karayay » sevcan orhan » green street hooligans » aysengruda » slm asl pls » annemi ozluyorum ozlemi anniyorum » 21 inci yuzyilda hala ciplak gezmeyen kadin » gecegece » a nick » oyla beni oyla beni oyla beni » yumurtanin fircalanmams tarafi » ciris otu » al sana bir gobek ver bana bir bebek » ruyada entry girmek » kahpe bizans in yigit guzeli