hey gidi gunler hey be 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hey gidi gunler
  2. hey gidi gunler hey
  3. hey gidi gunler heeey
  4. hey gidi gunler heey
  5. heey gidi gunler heey
  6. hey gidi kavak hey gidi
  7. ozel gunler bitti guzel gunler var
  8. geliyor geliyor gidi gidi oyunu
  9. gidi gidi
  10. de gidi de

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» eski sevgiliyi ozlemek » laodikeia » gazi iibf deki dtp kadin kollarinin actigi stand » isirgan otu » sanirim osurdum » allah ini seven tutmasin beni » ali pasa hamami » vatandas vatandasligini bilecek » itiraf com » gelinlik altina converse giyen zihniyet » 1857 » ohne dich » ezginin gunlugu » ailecek izlenen belgeselde ciftlesen hayvanlar » laiklik » kiristirmak » krematoryumu zabitanin basmasi » andriy shevchenko » 1847 » pride and glory » binbasi ersever in itiraflari » cappie pondexter » george costanza » bilgisayar meraklisi gozluklu cocuk » yildirim » galeri milliyet » yagmur » yerel saat » aslanlar sahada tribunler ayakta a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa