hey garson bu buyuk de bitti yenisini getir cabuk 

kapat
hey garson bu buyuk de bitti yenisini getir cabuk başlığı henüz açılmamış!
aşağıda hey garson bu buyuk de bitti yenisini getir cabuk ile ilgili başlıklar listelenmiştir. belki onlar işinize yarar.
  1. bu sene ne cabuk bitti hissi
  2. eskisini getir yenisini gotur
  3. eskisini getir yenisini gotur kampanyasi
  4. bu film de bitti
  5. bu sene de bitti
  6. garson raki getir
  7. garson soda getir sade olsun
  8. hey yavrum hey ne de guzel ucuyor
  9. bu kupanın yenisini istiyoruz
  10. en buyuk uludag sozluk hey
  11. bir ki uc uludag sozluk hey hey hey
  12. bu lokanta benim havasindaki garson
  13. haydin bu pazar caya zirvesindeki garson
  14. hey beyaz adam senin kafan kicindan buyuk
  15. bitti bu seruven
  16. bu iliskinin heyecani bitti
  17. bu sefer kesin bitti
  18. anladim bitti bu ask
  19. ask bitti bu gece
  20. kansas city hey hey hey hey
  21. bu sefer kesin bitti anne
  22. tamam anladim bitti bu ask
  23. cabuk ise ben de iseyecegim
  24. çabuk çıkar ben de sokucam
  25. sen boyle istedin bu masal bitti

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

hey garson bu buyuk de bitti yenisini getir cabuk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hey garson bu buyuk de bitti yenisini getir cabuk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hey garson bu buyuk de bitti yenisini getir cabuk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about hey garson bu buyuk de bitti yenisini getir cabuk. Copyrights of the articles are belong to their authors.