hey dude 

kapat
  1. dorduncu nesil hosgelmis yazar.
    #1977187 (yasakani, 21.07.2007 04:48)
  2. lost adlı dizide hurley adlı karakterin sürekli kullandıgı bir sözcük dizimi.
    ''hey ahbap'' ''kanka'' gibi anlamlara gelir.
    #2118221 (wings for marie part 2, 12.08.2007 15:17)
  3. (bkz: hey jude)
    #2557581 (arnold layne, 05.11.2007 06:32)

© 2008 - uludağ sözlük

hey dude başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hey dude ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hey dude nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» joyeux noel » sicko » kadrolu protestocu » ilk cinsel deneyimini yasamamis insan » carsi » antwerp » yaran facebook gruplari » cool tequila » kurtlerin sorun oldugunu zannetmek » docka » yasamak bir sanattir » emo » ac gitsin » madde 22 » ho amca » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » molla muhammed ve kul muhammed » casio f91w » esek sikmek » 208 67 222 222 » insanlar ciftlesirken izleyen maymunlar » senede bir gun » eski sevgiliyi facebook da gormek » kirk yillik kefalim boyle got gormedim » lan istanbul sen mi buyuksun ben mi » kara kara badem gozler » douglas forbes » deli » sayokan » safari » adam gibi adam ertugrul saglam