hevala evindar 

kapat
  1. en begendigim ciwan haco parçalarındandır...

Hevala evîndar

Ey hevala evîndar
    Tu jî wek min birîndar
    Hene gelek wekî me
    Belkî zêdetir ji me
    Evin bûn rêberên me
    çi anîne serê me
    Durist nakin evînê
    Bê mirês dikin civîne
    çiya bilind dibin jor
    Cîhan dibê keska sor
    Herdû rewsa vê jîne
    Dengê saza evînê

edit: çok sevdiğim sözlük arkadaşıma yolluyorum...
    (Cyranox, 20.03.2006 11:32)
  2. ey sevdalı arkadaş
    sende benim gibi yaralısın
    bizim gibileri çok
    belki bildigimizden de fazla

sevda öncümüz oldu
    çok şey geldi başımıza
    aşkı düzgün yaşamıyorlar
    hayatı kirletiyorlar
    (Cyranox, 20.03.2006 11:42)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» desecration » alternatif klip hareketleri » avil » akp hukumeti » oblivion » odtu bilgisayar muhendisligi » shoot first » yilankale » ogretmene dayilanan ogrenci » yukari maden kalesi » kapitalizmin besin kaynagi insanin hirsidir » kutuphane haftasi sloganimiz » angl » bosluktasallananadam » laiklik » acikli sarkilar dinlemek » basdegirmen » askin bittigi an » burn » do the right thing » cennet cehennem » peskestepe » kurban keserken kendini yaralamak » kelebek » zigana kervansarayi » raftan duseni yerine koyarken her seyi devirmek » mazosizm » mea culpa » burning bridges a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa