hetfield 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. james hetfield
  2. francesca hetfield
  3. alan james hetfield
  4. james hetfield in never takintisi
  5. james alan hetfield
  6. james hetfield in olumu
  7. j hetfield v queen at the tribute of freddie
  8. james hetfield a acik mektup
  9. james hetfield in musluman olmasi
  10. james hetfield repci olmus

© 2008 - uludağ sözlük

hetfield başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hetfield ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hetfield nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» antwerp » taha ozer » serdar ortac dinliyorum demekten utanmak » her zaman daha iyi » dhl » sicko » la alegria » kadirusagi koyu » oha dedirten gol videolari » meslek kurulusu » arapca olan her metni kuran sanmak » birim bir allah » pasifize etmek » hasan karakaya » tasla tren cami kirmaca » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gordugum ruya » tasarruflu ampul » fethullah gulen » ozgurluk ve dayanisma partisi » you re a lady » uzaktan kumandali essek » yaran yanlis okumalar » uc yasindaki erkek cocuga kupe taktirmak » abdullah gul » konusurken tukuren kisinin tukurugunu yalamasi » sut atmadan gol olmaz » tasdelen karakol baskini » also sprach zarathustra » bebek okan » hinterland