hesap makinasi 

kapat
  1. sayıları çarpmaya bölmeye çıkarmaya toplamaya yarayan aletin adıdır.
    #3429934 (depfrez, 22.05.2008 02:00)
  2. (bkz: hesap makinesi)
    #3429945 (Corpsefire, 22.05.2008 02:01)

© 2008 - uludağ sözlük

hesap makinasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hesap makinasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hesap makinasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yarim kalmak » en iyi arkadas » ertugrul saglam in istifa etmesi » kurtlerin sorun oldugunu zannetmek » hali saha macinin 0 0 bitmesi » sinavda surekli konusan gozetmen » 3 kasim dunya seks iscileri gunu » sen asksin » kati kurallarla guvenli arama » bush un musluman olabilme ihtimali » aramaya inanmayan ibne » keske jinekolog olsaydim diyen abazan » steven gerrard » toskuru » diogo luis santo » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uluslararasi genclik film yapim atolyesi » yipyip » sevgilideki huzurevi ziyareti meraki » prisoner » while my guitar gently weeps » son bahar » iplikci nedim » 1gbit internet 60 ytl » usuyen kutup ayisi » zehir » alpine dachsbracke » sayid jarrah » hayirli bir koca bulmanin 1000 yolu » vibratore turkce karsilik bulmaca » ben kendim ve yine ben