hesap kaosu 

kapat
  1. arkadaş ortamında yemek, içmek, vb.. gibi eylemlerin sonunda kasanın önünde meydana gelen; ben ödeyeceğim karmaşasının bilimsel adıdır. iki arkadaş kasanın önüne geldiğinde birden güreşmeye başlarlar. - yok ben ödeyeceğim yok sen ödeme yok bilmem ne- kasityrde ne olup bittiğini yıllardır çözememiştir. elinde kolonya şişesiyle bahşiş bekleyen garson arkadaşın ise bu güreşe hakemlik yapması beklenir fakat yapmaz mal gibi olanı biteni izler sadece.. sonunda düğümü paranın bozuk olanını aniden çekip alan kasiyer çözer. gerıye hesabı ödeyen bünyenin cömerteçe tebessümü ödeyemeyen kişinin mahçbıyeti ve bahşiş alamayan garson arkadaşın düz giden küfürleri kalır.
    #1839337 (dusunenadam, 29.06.2007 12:48)

© 2008 - uludağ sözlük

hesap kaosu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hesap kaosu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hesap kaosu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tutunup kendime » light » alternatif bulmaca sorulari ve cevaplari » sebastian leto » kerebic » 9 ekim 2008 birinci nesil sol frame zirvesi » mircea lucescu nun tekrardan besiktas a gelmesi » samil basayev » 7 ekim 2007 sirnak saldirisi » ofsayti anlamayan kadin modeli » esen fizik » mr big » beni sorma iyiyim » korkusuz » ameliye » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » afrika savanlari » reklam yasagi » asosyal metalci cocuk » munasip bir yerde inebilir miyim kaptan » yalnizligin farkina varmak » voznesensky » birinci batarya » pratik nedenler » rapidshare » miles davis » dugun davetiyesi » starbucks » piiminaki » lethe » esmer bilgi