hesabini kamuya acan facebook guzeli 

kapat
  1. şimdi tespitimize başlamadan önce kafalarda oluşacak soru işaretlerini, anlam kargaşasını gidermek isterim. hesabını kamuya açmaktan kastım gizliliği sallamayıp profilini herkesin bakabileceği şekilde ayarlamak. hava durumu bitti, yayınımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. (girizgah; kes, tespit; başla)

profilini herkese göstermekte beis görmeyen kimse. (tanım)

öncelikle facebook inanılmaz bir ortam. çook ilginç tipler var çoook. bilgisayar başında bir nevi münzevi gibi durup çok inceleme yaptım, elimde yeteri kadar ampirik materyal var. şimdi binbir türlü tip var. hesabını dışarıya açıp da kimbakmış yükleyenler var mesela. kontrollü deney yaptıklarını düşündüğüm bu kişiler üzerinden biraz daha spesifikleşelim. karşımıza facebook güzelleri çıktı. photos kısmında yüzlerce resmi olan, resimleri altında asgari beşyüz comment bulunan kızlar bunlar. siki ile taşağı denk olan, hayata pembe raybanleriyle bakan bu tiplere çok gıcık oluyorum çoook. hayat çok mu güzel lan? diye yazacam resimlerinin altına, tiki arkadaşları birgün yolda görür de arabalarıyla ezer diye korkuyorum. ya arkadaş nedir bu havalar anlamıyorum, sen de insansın ben de.
    #3401629 (unknown artist, 15.05.2008 20:09)
  2. başlığa kanıp sazan gibi atlayan abaza bir adam mıyım?
    belki evet, belki hayır.
    #3401655 (grafikirimgeldi, 15.05.2008 20:16 ~ 16.05.2008 08:35)
  3. aslinda cirkin kizdir. facebook denen illetten medet umuyor olabilir. fotograflara aldanmamak gerekir.
    #3401658 (kaleci sacli adam, 15.05.2008 20:16)

© 2008 - uludağ sözlük

hesabini kamuya acan facebook guzeli başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hesabini kamuya acan facebook guzeli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hesabini kamuya acan facebook guzeli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yeni baslayanlar icin hayat » denize girilen hasemanin cekmesi » balik yagi » ruhban » tutamadim kacirdim » nokta » universiteye takim elbiseyle giden kiro » halen komunizm hayaliyle yasayan insanlar » asla icilmemesi gerekenler » tetris oynarken rekora giderken pilin bitmesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games