hesabi ben odeyim feyki 

kapat
  1. genellikle toplu gidelen cafe restaurant ve barlarda asıl amacı hesaptan yırmak olan ortam uyesinin elini cebine sokarak yavaşça kalkma eyleminde bulunmasıdır. bu duramda kendisinden once davranan kisiyi gören ortam uyesinin yureğine su serpilir. fakat bu feyki yemeyen bir grup söz konusuysa hesabın tamamı feykçiye kaçar...
    #531456 (perspektif, 12.08.2006 18:46)

© 2008 - uludağ sözlük

hesabi ben odeyim feyki başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hesabi ben odeyim feyki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hesabi ben odeyim feyki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» her sey cok guzel olacak » degnek » fendi » dr cureklibatur ve bay arkin » cassio de souza soares lincoln » tescilli marka » emegi gecen herkese tesekkurler » king mathers » sozlukte pazartesi sabahi » universite ogrencilerinin yiyip icip seks yapmasi » 1 ay boyunca sadece yumurta yemek » necati bilgic in arsenal maci sonrasi yorumlari » davay » aydin yilmaz » otecegi yeri iyi bilen horoz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » felsefe » yalnizligin anlasildigi anlar » moderatoru ayar manyagi yapan kizlar » asker istedi diye pkk ya terorist diyemeyiz » deniz feneri » mutfak robotu » abdullah gul e ingiliz kralicesinin taktigi nisan » koyu renk ojenin cikarilma zorlugu » tobias linderoth » make it right » anadolu islami » mehmet demirkol » cilavuz koy enstitusu » nisa suresi 34 ayet » hull city