hersheys 

kapat
  1. zengin çeşitli ve lezzetli bir çikolata markası.
    #1385391 (krmyrdsn, 07.03.2007 18:20)
  2. amerikan çikolata markası.amerikanın ülkeridir.
    http://www.hersheys.com
    #1385392 (dalton ana, 07.03.2007 18:21 ~ 18:22)
  3. 100 W. Hersheypark Drive, Hershey, Pennsylvania adresinde süper bir fabrikası ve eğlence parkı bulunmaktadır ki NY çevresinde ikamet edenlerin mutlaka ziyaret etmesi önerilir. Fabrikada çikolatanın nasıl üretildiği konusunda detaylı bilgiler verilmekte ve ucuza bol miktarda alışveriş imkanı bulunmaktadır. Ancak, sıcak yaz aylarında mekanı ziyaret edip önce bi alışveriş yapayım, saat 16'dan sonra indirimden yaralanıp parka giden saatlerce o roller coaster senin bu roller coaster benim diye kapanışa kadar çoşanları dönüşte arabalarının bagajında eriyip kendinden geçmiş bir ton çikolata bekler.
    #1385436 (bi saniye, 07.03.2007 18:36)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

hersheys başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hersheys ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hersheys nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about hersheys. Copyrights of the articles are belong to their authors.