herseyi asarsin ama beni asamassin oolum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. beni yak kendini yak herseyi yak
  2. sen guclu bir insansin bunu da asarsin evel allah
  3. herseyi yak
  4. ask herseyi affeder mi
  5. ask herseyi affedermi
  6. sinavda herseyi uydurmak
  7. herseyi abartan tipler
  8. zaman siler herseyi
  9. teneffuste herseyi anlat tamam mi
  10. cocuklarin duydugu herseyi soylemesi

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kahramanmaras in tarihi eserleri » kendi kendine konusan insan » fethi okyar » can ugurluer » e hosgeldin diyen yok mu » koller » davut » istikbal » yaran msn nickleri » beyaz gelincik » lagimcibasi » levis 507 » uzumlu nun tarihi eserleri » turkuculerden yaran aforizmalar » angela merkel » ayar verirken ayar almak » abdullah gul un excalibur u ele gecirmesi » nat » cakmakla sigara yakayim derken dunyayi yok etmek » darbe olursa turkiye 15 yil ileriye gider » mazgirt in tarihi eserleri » calinmis goruntuler yonetmeni » ekmek arasi » ali kirca » 1 ay icinde parti kuruyorum » anne terligi » suicune » sac kurutma makinesi » kralice turkiye ye geliyor diye temizlik yapmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa