herseyi abartan tipler 

kapat
  1. fazlasıyla gereksiz konuşmaların evsahibi tiplerdir. tek kelimeleri bile sinir bozucudur.

y: var ya gecen gün bankaya yetisecektim. 3 dk 5 km yaptım yürüyerek. yok böyle bir sey.
    parantez: hıııı (ufak at be ufak at)
    #2765198 (ParaNtez, 30.12.2007 00:33 ~ 15:32)
  2. bir de bunların heycan içinde olanları vardır. yazılıyı abartırlar örneğin; eşşek gibi çalıştıktan sonra yapamayacağı ile ilgili bir sürü zırvalar. o kadar teleşlıdır ki dediklerini anlamakta zorlanırsınız. tükürük saça saça sarf ettiği cümlelerin arasından bir iki kelimeyi cımbızlı seçerek diğerlerini siz tamamlarsınız. böyle tipler çevrelerindekileri de heycana ve hezeyana sürükler. zararlıdırlar.*
    #2765222 (akheron, 30.12.2007 00:39)
  3. abc:gecenlerde ava gittik
    parantez:ee
    abc:e si iste ormanda av kalmadı iyi mi
    parantez:ufak at
    abc:ufak attım ama her atısta üç beş av cepte.
    parantez:offf offff
    #2765325 (ParaNtez, 30.12.2007 01:06)
  4. şey ayrı yazılacak ulan diye isyan eden tiplerdir.
    (bkz: her şey)
    #2765335 (taharetmuslugu, 30.12.2007 01:08)

© 2008 - uludağ sözlük

herseyi abartan tipler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. herseyi abartan tipler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu herseyi abartan tipler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» halay cekerken otuz bir cekmek » mor ve berisi » perikondrium » hosgeldin bahar » sozluk yazarlarinin itiraflari » anadolu genclik dernegi » koz » kavat » ustsuz turist taze bitti hasemali islamci verelim » 19 numarali forma a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci