herseye realist bakmak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. herseye ragmen
  2. carsi herseye karsi
  3. herseye dokunan adam
  4. realist
  5. annenin herseye bir kulp takmasi
  6. realist ask sarkisi
  7. realist tiyatro
  8. ben realist degilim
  9. psikolog arkadasin herseye psikolojik yaklasmasi
  10. turklerin realist olamamasi

© 2008 - uludağ sözlük

herseye realist bakmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. herseye realist bakmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu herseye realist bakmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» beren saat » simple lies » karsidakinin kuyusunu kazarken su bulmak » universiteye takim elbiseyle giden kiro » guneslenen guler yuzlu ve sicakkanli metalci » emilie de ravin » mahya isiklari » gnarls barkley » uzun entry yazarken elektrigin gitmesi » radyo uludag facebook grubu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games