hersey bitti 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hersey zor
  2. hersey
  3. hersey s
  4. hersey dahil
  5. hersey biter
  6. biterken hersey
  7. hersey hawkins
  8. hersey yalan
  9. hersey sensin
  10. hersey cok guzel olacak

© 2008 - uludağ sözlük

hersey bitti başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hersey bitti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hersey bitti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» neden unlu oldugu anlasilamamis unlu » sozluge yazilan herseyi gercek sanmak » fatih tekke » ask » kadirusagi koyu » yildiz teknik universitesi » zengin insanlarin duyarsiz olusu » sperm deyince gulen universite ogrencisi » sol frame nin kahvehaneye donmesi » pasifize etmek » mortifera » karin » avrupa nin kuslari » sinan guler » itu sozluk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » corcorado » aguero vs messi » telkin etmek » hms royal ark in batirilmasi » le quattro stagioni » ne haber liboslar keynesciler » gaz cikarmadan once arkadasa parmak cektirmek » zlatan ibrahimovic in nac brada ya attigi gol » hic » ali sami yen cehennemi » satis rekoru kirabilecek urunler » this ain t a love song » yaran facebook gruplari » lan istanbul sen mi buyuksun ben mi » emre belozoglu