herodotos 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. we don t need another hero
  2. hero from zero
  3. let me be your hero
  4. dj hero
  5. my hero
  6. hero
  7. hero of the day
  8. i need a hero
  9. juke box hero
  10. a hero comes home

© 2008 - uludağ sözlük

herodotos başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. herodotos ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu herodotos nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rudolf durkovic » kloroasetofenon » preces meae » selcuk » muhalefetten destek istemek » fenerbahce huzurevi » bayramda aragonesin elini opmek » resurection » burasi kasiyo msn versene » yalnizligin farkina varmak » benq t60 » milliyetcilik sadece bir kibirlenmedir » ne mutlu humanistim diyene » kim en yakinindakini taniyabilir ki » pkk nin aktutun aciklamasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » rehberin arkasindan ayrilmayan yasli japon turist » k rock » miguel alvarez » keske jinekolog olsaydim diyen abazan » surdin » olmeden once acilmasi gereken 1000 baslik » zall in var misin yok musun yarismasina katilmasi » yaprak dokumu » hz muhammed in benzerini bulma yarismasi » 7 ekim 2007 sirnak saldirisi » gloria golf resort » erzincanspor » ispat » kufretmek » 2008 2009 uefa kupasi c grubu