hero wanted 

kapat
  1. cuba gooding jr' nin başrolünü oynadığı 2008 yapımı film.

elemanımız diğer adamları neden öldürüyormuş anlatayım ehehe

çünkü bu adam bi bankacı kıza aşık, o kızı etkilemek için bir plan yapıyor. arkadaşlarına diyor ki: lan bu bankayı soyarmış gibi yapın da ben de engelleyeyim, kahraman olayım hatunu akşama eve atarım.

'tamam' diyor arkadaşları fakat soygunu gerçekten yapıyorlar ve elemanımızın hoşlandığı kız yanlışlıkla vuruluyor. üstüne üstlük bizim elemanı da vuruyorlar. çok adice bi olay yani..

ondan sonra bizimki başlıyor hepsini tek tek öldürmeye. en sonunda kötü adamlar elemanımıza aşık küçük bir kız çocuğunu kaçırıp boş bir depo gibi bir yere gelmesini sağlayıp tuzak kuruyorlar ama merak etmeyin bişey olmuyor. filmin sonu güzel. iyi bitiyor.
    #3321556 (or something, 26.04.2008 14:45)

© 2008 - uludağ sözlük

hero wanted başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hero wanted ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hero wanted nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» i don t want to be a soldier » vakitsiz oten horoz » plug in » oruc » hastahaneden doktor kaldirmak » arabayla turlayan ramazan davulcusu » eric cartman » yalikavak » ingiltere milli futbol takimi » 6 eylul 2008 belcika turkiye basketbol maci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games