herkesin o an i beklemesi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. herkesin 900000inci entry yi beklemesi
  2. ilk maastan herkesin hediye beklemesi
  3. sol elin beklemesi
  4. birilerinin de sehri beklemesi lazim
  5. amerika nin bile yaptirim beklemesi
  6. lezbiyen mahkumlarin parisi beklemesi
  7. marslilarin cikista sozlugu beklemesi
  8. kurtlerin her seyi devletten beklemesi
  9. minibuslerin yerlesim duraginda beklemesi
  10. uuserlerin entry girecek baslik beklemesi

© 2008 - uludağ sözlük

herkesin o an i beklemesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. herkesin o an i beklemesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu herkesin o an i beklemesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dokuz aylik » 6 eylul 2008 arjantin paraguay maci » via dolorosa » viva la vida or death and all his friends » adiyaman » tur kapisini ardina kadar aralamak » kerpic kerpic ustune kurdum binayi » hem alay edip hem alingansin diye suclamak » domates corbasi niyetine ketcaba ekmek banmak » patronla yatmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games