herkesin hayat hikayesi vardir 

kapat

1. olmaması saçmadır zaten.. hatta abartıp "ulan salak olacak tabii ki herkes kendine özgü bir hayat yaşar ve onun başrol oyuncusuda kendisidir" demek gelir insanın içinden.. dedim gitti..

ha bazılarının ki ibretliktir, yüzyıllarca okunur çünkü milyonlara huzurlu ve ferah içinde bir hayat geçirmelerini sağlamıştır.. kendi hayatından vageçerek..

(bkz: ukte)
    #3881095 (fatal, 28.08.2008 05:04)
  2. hikayede anlatılan, yaşantının sadece posasıdır.
    #3881140 (pusudaki ten, 28.08.2008 05:55)
  3. (bkz: yazan biri olsa hayatım roman olurdu)
    #3881216 (freelance, 28.08.2008 08:58 ~ 13:28)
  4. bu başlığa "bir" eklenmeli aslında. çünkü herkesin bir çok hikayesi vardır.
    burada anlatılan ana hikaye. asıl sebep sonuç ilişkisini ortaya çıkaran neden.

herkesin bir kişisel tarihi vardır. o hikayeye ait tarih. bu dışarıda biz gezerken gördüğümüz insanların durumları ile alakalı bir şey.

işte o insanlardan birisiyle tanıştığımızda, diyelim ki sohbetle birlikte öğrendiğimiz hikayesi. çok geniş bir hayal dünyam var benim. o hikayeleri zaten çözüyorsun yaşıyorsun.

bu üniversitedeki bir kızın anlatmaya başlaması işte. annem babam ayrı. ben geldim kaçtım okula diye. şimdi hm okuyup hem çalışıyorum ama gitmek istiyorum bu şehirden. gidemiyorum.
    bu seferde tüm akrabalar bak okumak istedin gittin ne oldu geri döndün diyecekler. işte bu bir hikayedir.

ben askerdeydim telefon geldi babam nişanlandın dedi. şaşırdım. izin aldım . geldim eve hayır nişanlanmama dedim. döndüm askere. telefon geldi. evlendin dediler.
    döndüm askerden evlenmiştim. bu bir hikayedir.

herkesin bir hikayesi vardır.
    #5255059 (lidya, 23.05.2009 02:52)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

herkesin hayat hikayesi vardir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. herkesin hayat hikayesi vardir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu herkesin hayat hikayesi vardir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about herkesin hayat hikayesi vardir. Copyrights of the articles are belong to their authors.