herkesin dusuncesi kendine 

kapat
  1. herkesin kendine ait,sabit bir düşüncesi olduğunu ve bu konularda tartışmanın yersizliğini belirten düşünce.ne sen onu düşündüğü fikirden geri döndürebilirsin,ne de o seni.o halde tartışmanın ne anlamı var diye düşünürsün.şu ana kadar kimsenin x dediği birşeye y dediğini görmedim(dönekler hariç).daha çok politik görüşlerde geçerli bir düşünce tarzıdır.pozitif bilimlerde biri düşünceni ispatıyla çüretebilir.
    #99051 (i m from absürdistan, 04.03.2006 01:28)

© 2008 - uludağ sözlük

herkesin dusuncesi kendine başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. herkesin dusuncesi kendine ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu herkesin dusuncesi kendine nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lost » abba » ediz hun » surtunme ihmal mi » elestiriye kapali insan » gursu » efendisinden daha kustah olmak » yesilcamda kadinlari hamamda toplama klisesi » ozellestir » chp ile saadet partisi nin birlesmesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games