herkesin anlamasini beklemiyorum tarihler biraz kafa karistirdi galiba amaaan anliyan anladi bea 

kapat
başlık 50 karakterden uzun. (46 karakter daha uzun)

© 2008 - uludağ sözlük

herkesin anlamasini beklemiyorum tarihler biraz kafa karistirdi galiba amaaan anliyan anladi bea başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. herkesin anlamasini beklemiyorum tarihler biraz kafa karistirdi galiba amaaan anliyan anladi bea ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu herkesin anlamasini beklemiyorum tarihler biraz kafa karistirdi galiba amaaan anliyan anladi bea nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ukalalara agzinin payini vermek » ben ulkemi adeta pazarlamakla mukellefim » mongol » film izlerken alkol almak » karsindakini tanimadan yargilamak » ugur meleke » rana senol » fabio paim » aczimendi » alternatif sigara paketi uyari mesajlari » tabuttamenemenyapanimam » imkb » cay ismarlarken mali krize giren thy yoneticisi » kenny gregory » turk usulu sevisme ve seks sanati » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gunumuzde yasanan asklar » sylar » bu dunyada kimse pasa degil padisah da » mentol » tuvalette diski yerine para cikarmak » haydi deli oglan haydi belime dolan » talabani ile gorusurum kabile reisi ile gorusmem » cocuguna eski sevgilinin adini vermek » degismem » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » logar » bosanmayla ayrilik ayarindaki fark » muayene » bir araba kullanamayan olarak kadin » fazil husnu