herkesi iyi bilmek 

kapat
  1. ukala dümbeleği olmak için sahip olunması gerekli iddiadır efendim.
    neden? çünkü insan kendini tanımayı bile ömrünün sonuna kadar
    tamamlayamazken bir başkasını, hele hele de kalkıp herkesi birden çok
    iyi bildiğini, tanıdığını iddia ederse kendisine en terbiyeli insan
    tarafından ukala dümbeleği denir ki, terbiyesizliğin üst sınırı açık
    bırakılmıştır ve örnekler sonsuzluğa uzanır gider.
    özetle yoktur öyle bir şey. söyleyen de yalan söyler. bi gidip çay demlemesi gerekir.
    #2430317 (baskalaricehennemdir, 05.10.2007 13:47)
  2. yasanılan devire göre fazlasıyla saf , temiz kalmıs insanların sergilediği davranıs biçimi .
    #2430344 (sustum, 05.10.2007 13:54)

© 2008 - uludağ sözlük

herkesi iyi bilmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. herkesi iyi bilmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu herkesi iyi bilmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 3g » yalnizim » iyiler siyah giyer » eternal sunshine of the spotless mind » kuresel kriz turkiye icin firsat olabilir » ermeni doktorlarin 15 bin askeri kor etmesi » efes dark » yalnizliktan korkan insan » thakaho » buyuyunce nihat dogan olucam diyen cocuk » civanim » rs » laikligi hayat tarzi zannetmek » eksi oy almak » insanlarin hortlak gormus gibi bakmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cuneyt akeroglu » kahramanmaras » turkcell » 60 genclik » imminent » south park izleyende gizli veletlik vardir » agzi olu gotunden soguk olmak » o beni baglar » anne » halki ekonomik kriz ile korkutmak » alvin ailey amerikan dans tiyatrosu » isvecli sirin » helal sut » metallica » scurtel