herkese sayin diyen smiley 

kapat
  1. Sayın sıfatını olur olmadık bünyelerin üzerine ölçüp biçerek giydirmeyi marifet bilen ismi lazım olmayan bir zatın hüküm sürdüğü bir diyarda yaşıyor olan ve o hükümdar gibi sayın sözcüğünü ağzına sakız edipte piç eden smiley olup, suretine değil sayın denilecek gülünmeyecek sıfatsızlara gülen, smiley familyasinın belki de gülüşünü hayasızca heba eden belli başlı smileylerinden birisidir.
    #3304916 (bluevelve, 22.04.2008 19:55)
  2. (bkz: saygı duyan smiley)

(bkz: saygı duyuyorum burada)

(bkz: sdb)
    #3304920 (sokullu, 22.04.2008 19:56)

© 2008 - uludağ sözlük

herkese sayin diyen smiley başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. herkese sayin diyen smiley ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu herkese sayin diyen smiley nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pkk nin aktutun karakoluna bayrak asma hayali » fb nin tesadufen de olsa avrupa kupasi olmamasi » enderun sevgiler » adini soylemeyen sevgili » kuresel kriz turkiye icin firsat olabilir » akp ile chp arasinda bir secim yapacaksin lan » devrimciye sovenin de devrimci olmasi » temel bilgi teknolojileri » john mayer » geri zekali fasist ben che yi seviyorum » omer faruk eminagaoglu » turk silahli kuvvetleri » okul zilinin requiem for a dream ile calmasi » the fall of max payne » davul » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » before the dawn » converse giyen erkek erken bosalir » ingilizce konusurken yapilan salakliklar » 16 ekim 2008 grup yorum adana konseri » mutsuzlugundan ders alamayacak kadar salak olmak » marques green » tanrinin hayalgucu » adim adim ibnelik » don bebegim butonuna alternatif isimler » agladigim gunler oldu » antalya » hz ibrahim » dmm firat » yih yih » hastalarin hastalardan nefret etme nedenleri