herkese saygim sonsuz ama senin agzina sicarim 

kapat
  1. ağzına sıçacağı kişiyi herkesten saymayan kişidir. çok sinirlenmiştir. karşıdaki de ne yaptıysa artık.
    tabi karşı tarafıda dinlemek gerekir.
    #3342093 (cin cikartirken carpilan hoca, 01.05.2008 05:14)
  2. - zart.
    - ne yapiyorsun saygısız.
    - agzina sicmak için hazirlaniyorum, kendine saygi biraktin deve oglu deve?

kaynak: zican adam nasil zican oldu
    #3342097 (mulayim, 01.05.2008 05:24 ~ 05:29)
  3. - cok ozur dileyerek agziniza sicmak istiyorum.
    + rica ederim size saygim sonsuz... buyrun sicin, aha da actim aaaaaaa..
    #3342098 (oneydilan, 01.05.2008 05:42)

© 2008 - uludağ sözlük

herkese saygim sonsuz ama senin agzina sicarim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. herkese saygim sonsuz ama senin agzina sicarim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu herkese saygim sonsuz ama senin agzina sicarim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kaybetmek » sirince » suyuk » azrail e soylenecek sozler » o klorobenzalmalononitril » bosver » abdullah gul » insanlar ciftlesirken izleyen maymunlar » imam hatip lisesi » raul gonzalez blanco » alf » yilmaz ozdil » prezervatifi cikolata paketleriyle kamufle etmek » yildiray ogur » douglas forbes » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » stephen appiah in menajeri » 3 u 1 arada » kendi uktesini dolduran yazar » hayatta keskeleri fazla olan insan » uuserlardan unlulere acik mektup » 31 cektikten sonra olusan bikkinlik hissi » sofistike » 3 aralik 2008 hertha berlin galatasaray maci » roberto carlos un fenerbahce den ayrilmasi » klorin » a gothic romance » squadron » turk muhendis ve mimar odalari birligi » gripin » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar