herkese ayar vermeye calisarak sozlukte un yapmak 

kapat
  1. bu günlerde gözümden kacmayan hadisedir. birkac kendini bilmez sürekli ona buna laf yetistirerek, ayar verdigini sanarak, adeta kendini sözlügün ilahi sanarmiscasina "sözlügün abisi", "sözlügün ablasi" ayaklarina yatıyor. kendilerine hadlerini bildiriniz efendim. ya da moderatörünüze gammazlayınız. sözlügün forum havasından kurtulmasi icin bu sart.

kötüleme üzerine edit: neden kötülüyorsun arkadasım? yoksa sende mi bu sözlükte abilik ablalık yapmaktasın? kusura bakmayin ama bendeniz elli bes yasında bir insanim. böyle seylere gelemem. ama isterseniz yeni abiniz ben olabilirim.*
    #2917094 (el matador, 30.01.2008 01:16 ~ 01:30)
  2. (bkz: herkese vermeye çalışarak sözlükte ün yapmak)
    #2917105 (ELeCTrO, 30.01.2008 01:18)

© 2008 - uludağ sözlük

herkese ayar vermeye calisarak sozlukte un yapmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. herkese ayar vermeye calisarak sozlukte un yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu herkese ayar vermeye calisarak sozlukte un yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 27 temmuz 2008 metallica istanbul konseri » ishalken 14 saatlik otobus yolculuguna cikmak » ikinci mesrutiyet » temuri ketsbaia » yeni yazara hosgeldin deyip kolonya tutmak » gaza gelmis tuncay ozkan durusu » yerdeki kola kutusunu metrelerce itekleyen kisi » kalimerhaba radyo » eleanor faye bartowski » mystiquewarrior a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci