herkes profesor olacak 

kapat
  1. cem uzan vaatlerine güncel bir örnek olabilecek vaatimsi.
    #1492920 (altobelli, 05.04.2007 01:08 ~ 01:11)
  2. okuyunca "vay be" dedirten, içinde "vallahi olsa tam süper olurdu" repliği ile de cevap verilebilecek güzel vaat.
    #1492965 (Suursuz tosbaga, 05.04.2007 01:24)
  3. bir dönem ancak ilköğretim mezunlarının, bir dönem ancak lise mezunlarının, bir dönem ancak üniversite mezunlarının şuanda ise sadece yüksek lisans mezunlarının iyi iş bulabildiği bir memlekette yaklaşık 50 yıl sonra olası durumdur.
    #1492979 (Mustafa TR, 05.04.2007 01:29)
  4. askere bir kaç yıl daha gitmemek için akademik kariyer yapmanın sonucu.
    #1492997 (nikim yok benim, 05.04.2007 01:35)
  5. "yeg yee.. bak sen" dedigim baslik. hayir cem uzandan duymadik efendim , uludagsozlukte baslik olarak okuduk.

(bkz: alternatif cem uzan vaadleri)
    #1493058 (calemityceyn, 05.04.2007 02:03)

© 2008 - uludağ sözlük

herkes profesor olacak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. herkes profesor olacak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu herkes profesor olacak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ev arkadasinin hastalanmasi » yabanci dilde egitim » serbest meslek » northwich » 0 533 748 32 54 » bayilik » maldonado nun gol atmasi » cool tequila » doe maar » casio f91w » yuruyus » luthite » tu kaka bana » michael skibbe » uuserlardan unlulere acik mektup » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 270 ytl ile bir ay gecinmek » sozluk yazarlarindan aforizmalar » olmeden once sevisilmesi gereken tek erkek » bulent ortacgil in light albumu » joker da » pleasure slave » izlanda » recep tayyip erdogan » maskeli balo » geuze » angelina jolie » istikamet saginiz dagilin mars mars » degisik yasam felsefeleri » gordugum ruya » arabanin on koltugunda fotograf cektirmemis erkek