herkes moderator olacak 

kapat
  1. kirmizi baslikli istasyon sefi nin cem uzan vari yaptığı vaatlerden sadece biridir. oyumu kendisine veriyorum ve sonuna kadar destekliyorum.*
    #913024 (fewzi1907, 26.11.2006 18:15)
  2. (bkz: yazar alımlarında 10 entry kuralını kaldırıyorum)
    (bkz: bundan böyle 2 entry girip moderatör olacam diyenler anında 20 entry li yazar olacaktır.)
    (bkz: alternatif cem uzan vaatleri)
    #913044 (kutupsal form, 26.11.2006 18:17)

© 2008 - uludağ sözlük

herkes moderator olacak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. herkes moderator olacak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu herkes moderator olacak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» toygar isikli » banu guven » mr and mrs brown » teknik ogretmen » zall ve moderatorlerin cep telefonu markalari » sozluk u birakip facebook ta takilmak » somali yazarlar » iskender pala » desti izdivaciniza talibim » bir desti izdivac jurisi olarak james ford » reklam kampanyasi slogani olabilecek basliklar » turkiye de astronot olmak » agri » sozlukteki rizeliler » ahmet cakar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dis hekimleri ile dalga gecen cengaver turk genci » kesfedilmek » daniel tozser » islam in hosgorulu olmamasi » nar » kalimerhaba radyo » cocuklar duymasin in yeniden cekilmesi » pandik atan sevgiliye bir daha yap demek » rs » turk yolu » azuhaha » babam cok zengin benim » the noose » karagunes » minik mavi balina