herkes icin utopik 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. herkes icin mutluluk
  2. herkes icin uzaklar
  3. herkes icin spor federasyonu
  4. adalet herkes icin gecerlidir
  5. laiklik herkes icin gereklidir
  6. herkes sahip olmadigi sey icin savasir
  7. senin icin herkes kotu soyluyor
  8. hayat herkes icin adil degildir
  9. uzlasma icin herkes bir adim geri atsin
  10. dersi gecip herkes kaldigi icin kaldi sayilmak

© 2008 - uludağ sözlük

herkes icin utopik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. herkes icin utopik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu herkes icin utopik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» asena ozcetin » azrail e soylenecek sozler » zlatan ibrahimovic in bologna ya attigi gol » demokratik toplum partisi » afrika savanlari » iclal aydin in tuna kiremitci icin yazdigi yazi » alexander dubcek » iyi insanlarin suratlarindan anlasilmasi » koyluleri nicin oldurmeliyiz » aramis » kan zehirleyici gazlar » biricik suden » bakire olmayan bayanla evlenmek » aktutun katliamini cep telefonuna kaydeden insan » ben insaati da futbolu da sizden iyi bilirim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pkk nin sonunu siyaset mi getirir asker mi » karakol » miles davis » bana bagiramazsin diyen sevgili » el isi » fener zenci sever » gizemli yazar » degisik yasam felsefeleri » starbucks a gidip turk kahvesi icmek » emre belozoglu » aptal cirkin kisa boylu sisman ve esmer » morsiyah » vern schillinger » 21 ekim 2008 fenerbahce arsenal maci » trablus