herkes hayatinda bir kere yanilir 

kapat
  1. insan hayatının kaçınılmaz sonudur. her insan başarıya ulaşabilir, tahmin edemeyeceği zenginlikler edinebilir ama mutlaka herkes hayatında bir kere yanılır. bir kere hataya düşer. bir kere kaybeder...

'' yuhlamayın ! bunlara sandıkta( akp' yi kast ederek ) osmanlı tokadı atın ''

devlet bahceli

seçim sonrası;

'' vallahi nasıl bu kadar oy aldılar anlayamadım ? ''

devlet bahceli

'' bunlara cevabı sandıkta vereceksiniz. altın dağıtıyorlarmış, alın helal olsun. ama oy vermeyin ''

deniz baykal

seçim sonrası;

( evine kapandı. mayo seçiyor kendine sanırsam )

'' akp' ye oy atan cehennemden biletini alır ! ''

necmettin erbakan

seçim sonrası;

( piyasada yok. cennet için aldığı tapuları iade ediyor galiba. elinde patladı )

ve chp' nin dişli adamı onur öymen. kurt siyasetçi, akıllı adam gerçekten. takdir ettim onu hep ama o da şöyle yanıldı;

'' mantıkla açıklanamayacak şeyler var bu seçimde '' ( fındık üreticisinin nasıl akp' ye oy verdiği kast ederek )

( oyları cinler kullandı herhal. mantıktan kastın ne onur hocam ? )
    #1992689 (peceteye recete yazan doktor, 23.07.2007 15:15 ~ 15:28)
  2. seçim sonuçlarını sindiremeyen topluluğun cumhuriyet mitinglerine kanıp, kavuştuğu hal. biz chp ye oy verenler umarım son kez yanılmışızdır.
    #1992750 (jai guru de va om, 23.07.2007 15:23)
  3. (bkz: hayar bir yanılsama)
    #2264343 (peceteye recete yazan doktor, 05.09.2007 01:06)

© 2008 - uludağ sözlük

herkes hayatinda bir kere yanilir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. herkes hayatinda bir kere yanilir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu herkes hayatinda bir kere yanilir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» musallat olmus sivrisinegi olmus bir yakin sanmak » ros asana » yusuf simsek » uzatmaya gerek yok kisaca kocaeli zirvesi » turkofobi » ilk bulusmada pirlanta alan sevgili » 300 samatyali » batmaya mahkum firma isimleri » abd ullah gul » ataturk icin aglamak » billboardlarda gulumseyen amerikalilar » hamdi beye tesekkur ediyorum ama yokum » iyi muz » turkculuk » 5 kurusun degersizlestigi anlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » alone with everybody » uzun boylu bayanlar » null morpheme » ankaragucluler saraba dustuler » himmfs himmfs m kokuyor » sevisirken dinlenecek sarkilar » ordu goreve » zekeriya oz » indirme sirasinda net in gidip gelmesi » vicdani ret » 5 kasim 2008 arsenal fenerbahce maci » nickaltima entry girildi mi diye killanan yazar » ahbap cavus iliskisi » rs ne lan » hayatin insana istemedigi seyler yaptirmasi