herkes hata yapabilir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. herkes yapabilir
  2. herkes hata yapar
  3. herkes seks yapar ama herkes kadini bosaltamaz
  4. 5 sap beraber ne yapabilir
  5. yapabilir misin
  6. herkes olur ama herkes gercekten yasamaz
  7. herkes kapitalist olsa herkes iyi yasar
  8. spor yapabilir raporu
  9. sen boyle yapabilir misin
  10. evet ama bir lokomotif bunu yapabilir mi

© 2008 - uludağ sözlük

herkes hata yapabilir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. herkes hata yapabilir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu herkes hata yapabilir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» accelerate » michael » antropometri pergeli » kara donlu kefere » still loving you » tobias beecher » kati kurallarla guvenli arama » surudenayrilanidealistkuzu » pelin batu » sperm deyince gulen universite ogrencisi » dunya » osman mumtaz rakmetil » terk i diyar » iclal aydin in tuna kiremitci icin yazdigi yazi » sacriter » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cagla kubat » mistik gucler » ben hep kendime cikan bir yokustum » kalbimi kirdin fredo » pgm301 » lan istanbul sen mi buyuksun ben mi » titanik misali » the tudors » tsk nin teroriste gozalti yetkisinin olmamasi » kimi kimi » turk kadini » edit yapmaktan utanan yazar psikolojisi » monte cassino savunmasi » unutulmayan dizi replikleri » yazarlarin quit mesajlari