herkes hata yapabilir onemli olan tekrarlamamaktir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. herkes yapabilir
  2. entry onemli degil onemli olan sozlugun kazanmasi
  3. herkes hata yapar
  4. onemli olan islevidir
  5. onemli olan kazanmakti
  6. onemli olan girmekti
  7. onemli olan katilmakti
  8. onemli olan az ama oz yazmaktir
  9. onemli olan rus guzelligi
  10. onemli olan atilmakti

© 2008 - uludağ sözlük

herkes hata yapabilir onemli olan tekrarlamamaktir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. herkes hata yapabilir onemli olan tekrarlamamaktir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu herkes hata yapabilir onemli olan tekrarlamamaktir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cungus hamami » yavuz sultan selim » hamdolsun » wonda why they call you bitch » helvastyle » george w bush » yaran mackolik com yorumlari » lucifer rising » benim adim kirmizi » gysn » pirep » bir kadina soylenebilecek en agir soz » cursed » su zannedilip icilen sivilar » fazla namaz kilip ahirete alacakli gitmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » taghtam deh » tecavuz kacinilmazsa zevk almaya bak » you keep on moving » 5 istediler 6 attik 10 istediler zaman yetmedi » milliyetcilik » johann heinrich pestalozzi » imla kurallarini bilmeyen yazar » aybars lebib » seslisozluk » top models » 100000000000000000000000000000000000000 » dibi dibi rek » har » uludag sozluk adult hikayeler bolumu » ufak raki