herkes biliyo ki 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sen benim kim oldugumu biliyo musun
  2. hakem kural biliyo ama futbolu anlamiyorlar
  3. herkes seks yapar ama herkes kadini bosaltamaz
  4. herkes kapitalist olsa herkes iyi yasar
  5. herkes olur ama herkes gercekten yasamaz
  6. herkes farkli herkes esit
  7. herkes usta olamaz ama herkes usta olmalidir
  8. herkes bir
  9. herkes
  10. her sey herkes

© 2008 - uludağ sözlük

herkes biliyo ki başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. herkes biliyo ki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu herkes biliyo ki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» biberon ile pkk li besleyen yavru ayi » trt spikerleri » koktengri » pelin batu » istiklal marsi nda turk kelimesinin gecmemesi » allah her zaman var » mitsubishi lancer evolution ix » bok kokan bir adamin otobuste yaniniza oturmasi » japonlarin kukularinin orman gibi olmasi » trink » yusuf bayraktutan » mustafa cansiz » sair uuserlardan siirler » 15 ekim 2008 » vanti lator » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tutam yar elinden » muge » sana deger » 100000000000000000000000 » saint nicholas » sevgilisinin iskoc etegi giymesine izin veren kiz » kelebek korse » eskici » korku filmlerindeki ayna fenomeni » parsiyel » demet akalin benim nasil bir binici oldugumu bilir » hepimiz jaleyiz » sozlugun ajdari » uu ogrenci isleri otomasyonu » 15 ekim 2008 aktutun haberleri yayin yasagi