herkes benim gibi olsa zihniyeti 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. herkes benim gibi olsa diyen yazar
  2. benim gibi dusunmeyen herkes salaktir
  3. herkes kapitalist olsa herkes iyi yasar
  4. elif safak karim olsa dunya gibi borcum olsa
  5. alien da olsa o benim evladim doktor bey
  6. herkes artist olmus ama yonetmen benim
  7. neden herkes benim uzerime geliyor
  8. kus kanadi kalem olsa yazilmaz benim derdim
  9. herkes gibi
  10. sevgilinin herkes gibi olmasi

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» you could be mine » hayat dolu olmak » spread your wings » hayati tespitler » kurtulusun yasli nufus sorunsali » verilen oyu degistirebilmek » esekli ninni » saving us » yalnizligin anlasildigi anlar » finnegans wake » sari gelin » eser koker » karma » children of bodom » ulkucu » japonlarin kukularinin orman gibi olmasi » the art of spiritual purification » ozlu sozler » ntv spor » eksimtrak sozluk » bosluktasallananadam » acik kalmis fermuar » yaran msn nickleri » isledigi hayiri herkese duyuran adam » the incredible hulk » ilk insan » korner diregine gidip zaman geciren futbolcu » alkollu yiyecek » ruslar in dunyaya kazandirdiklari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa