herhalde sinus yollari midir nedir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bu ne lan what is this midir nedir
  2. manyak midir nedir
  3. insan madde midir cisim midir sorunsali
  4. lazca lisan midir lehce midir sorunsali
  5. demokrasi arac midir amac midir
  6. hirli midir hirsiz midir
  7. herhalde
  8. ben olmem herhalde
  9. bayrama gelemezsin herhalde
  10. herhalde galiba sanirsam

© 2008 - uludağ sözlük

herhalde sinus yollari midir nedir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. herhalde sinus yollari midir nedir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu herhalde sinus yollari midir nedir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sikisiki baba » paris hilton » 2008 kuresel ekonomi krizi » yaran fikralar » mudur » 3harf sozluk » adsl faturalarindan bikmak » keskek » binbasi ersever in itiraflari » doktor nazim » ankaragucluler saraba dustuler » yumurtanin fircalanmams tarafi » cirilciplak gitar calmak » onikiye ceyrek var » guldurgec » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mehmene banu » yasamsal tespitler » dunyanin en cok kufur yiyen insani » nikita dagina tirmanin » banyo yaptiktan sonra coken rehavet » yazarlarin aslinda demek istedikleri » tarihteki unutulmaz ayarlar » alanur ozalp » jay jay justified » rambo okan vs bebek okan » plutarco elias calles » hikmet cetinkaya » sozlukte gay var » dunyanin en yalniz canlisi » hayati sek icmek