herhalde sanirsam yani bir anlamda 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. herhalde galiba sanirsam
  2. turban yani kalmadi laik yani versek
  3. sanirsam
  4. sanirsam ki
  5. sanirsam ilk can cin con diyeni cok fena dovecegim
  6. herhalde
  7. ben olmem herhalde
  8. mecazi anlamda
  9. ironi yaptin herhalde
  10. bayrama gelemezsin herhalde

© 2008 - uludağ sözlük

herhalde sanirsam yani bir anlamda başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. herhalde sanirsam yani bir anlamda ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu herhalde sanirsam yani bir anlamda nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» spor programlarini izlemeyen fb li taraftar » yazarlarin hepsi kadin olsa acilacak basliklar » suru psikolijisine uyup eksi oy vermek » jack bauer » super mario nun cocuklarina isim onerileri » julius aghahowa » volkan yaman » kus uzumu midye dolmayi bozar mi sorunsali » valkyrie operasyonu » hayal kirikligi » mircea lucescu » selam veren erkege coskun muamelesi yapma » eyup » sevgiliye hitap bicimleri » independent project » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ergenekon neo con iliskisi » daniel gonzalez guiza » legal teror orgutleri » 35 lik pipiyle bayramlasmak » 11 10 2008 samuel peter vitali klitschko maci » kizlarin guzel erkek gorunce verdigi tepki » emo » turban takmayan orospular » amr zaki » wigan athletic » morfin » selam ederim » saclari kazitmak » insaat muhendisligi binasinin cokmesi » uludag sozluk u kucumsemek