herbert schildt 

kapat
  1. C++ Temel öğrenim klavuzu gibi bir çok C ve programlamayla ilgili kitap yazan bir şahıstır.Programcıların elinin altında bulunması gereken kitapların yazarıdır kendisi
    #468943 (profendure, 28.07.2006 01:13)
  2. herbert schild, c,c++,java ve c# dillerinde bir otoritedir ve usta bir windows programcısıdır. programlama kitapları 3 milyondan fazla satılmış ve yaygın olarak kullanılan tüm yabancı dillere çevrilmiştir. kendisi "the art of java" ve " java 2: a beginner's guilde" adlı çok satan kitapların yazarıdır. diğer çok satan kitapları arasında c+ the complete reference, c+: a beginner's guilde vs... yer alır. schild, ılliois üniversitesi'nden bilgisayar bilimleri dalında master derecesine sahiptir. http://www.herbschildt.com adresindeki sitesini ziyaret edebilirsiniz *
    #813705 (mini mini bir nick konmustu, 04.11.2006 15:25)

© 2008 - uludağ sözlük

herbert schildt başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. herbert schildt ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu herbert schildt nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» devlet bahceli » kapitalimzme alternatif akimlar » dinodream » ingilizlerin anlamayacagi turkce sozler » conime exe » bayan suruculerin yayalara yol vermemesi » sen hic asik olmadin mi kanka » acmis olmak icin baslik acmak » 100000000000 » okul » isin icine x girdi ben anlamamaya basladim » hayatima giren erkeklerden orkestra kurulurdu » omar andrade » and per se and » resat calislar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yangin ayse » the solitude » suyunk » ilker basbug » hunting high and low » zinani » i melih gokcek » raziye » yanlis anlasilmis sarki sozleri » b 1 » lucretia » sso » bittorrent » htnm » kopegin yataga atlamasi