her zaman ustte 

kapat
  1. bazı programlarda bulunan, windows ekranında sürekli ön planda olup, o programın önüne hiç bir program gelmemesini sağlayan özellik.

ingilizcesi; always on top
    #1315477 (salca, 17.02.2007 14:10)

© 2008 - uludağ sözlük

her zaman ustte başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. her zaman ustte ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu her zaman ustte nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» milyoner dede » deja vu » francois zoko » ozel mesajla tepki gostermek » fenerbahce nin alay konusu olmasi » yaran diyaloglar » her sabah gunaydin mesaji bekleyen sevgili » 5 ekim 2008 bugun senden igrendim sozluk » aral ithalat » mircea lucescu » universidad de concepcio » tevekkul etmek » yazanin yanlislikla bastigi harfi klavyeden aramak » rus kizlarinin uludag sozluk te yazar olmasi » mehmet simsek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » milan baros un hazimsizlik yapmasi » kovulduk ey halkim unutma bizi » supernatural » t bag » facebook ta ulkenin basbakanina hakaret etmek » anne terligi » syme » zar kullanmadan kadinla kizi ayirmak » fenerbahce nin asya sampiyonlar liginde oynamasi » sozluklerin editoruyum gazetelerin kopyacisiyim » dero birlikleri » sozlukteki buglar » emo » thomas alva edison » 2008 2009 sampiyonlar ligi sampiyonu fenerbahce