her yesili boyadik bir fistiki yesil kaldi 

kapat
  1. yapılması öncelik ve yaşamsalık taşıyan pek çok eylem varken, gereksiz işlerle uğraşmak anlamına gelen deyim.
    #428359 (kiraze, 15.07.2006 16:52)
  2. her renge büründük bir fıstığın yeşili kaldı şeklinde de söylenir.

(bkz: aramaya güvenmek)
    #2346190 (nevai, 20.09.2007 10:14)
  3. (bkz: her kuşu öptük bir leylek kaldı)
    #2346191 (KIZILMASKE, 20.09.2007 10:14)

© 2008 - uludağ sözlük

her yesili boyadik bir fistiki yesil kaldi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. her yesili boyadik bir fistiki yesil kaldi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu her yesili boyadik bir fistiki yesil kaldi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» msm » beni al » digimon » orhan cemal fersoy lisesi » julio baptista » besiktas » dort » taksim metro cikisi » vajina gormekten bikmak » brokar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci