her yazarin nefsinde ve gonlunde tek tek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gonlunde yer yoksa
  2. gunesin olsun gonlunde
  3. her kadinin gonlunde bir despotun yatmasi
  4. gonlunde yer yoksa ayakta giderim
  5. her yigidin gonlunde bir aslan yatar
  6. genc kizlarin gonlunde taht kurmak
  7. her solcunun gonlunde camci cerceveci olmak yatar
  8. bir yazarin en zor ani
  9. yazarin notu
  10. yazarin eli surcmus

© 2008 - uludağ sözlük

her yazarin nefsinde ve gonlunde tek tek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. her yazarin nefsinde ve gonlunde tek tek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu her yazarin nefsinde ve gonlunde tek tek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jamie carragher » sinavda silgiyi ikiye bolmek » yuregini sahaya yansitmak » korsanmarti » arda turan » cernobil » kuracagim partinin ismine babamin ismini koyuyorum » martiya simit atacakmis gibi yapip hareket cekmek » freak the mighty » samuel beckett a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci