her yanini cok sevdim azicik boydan kisa 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. azicik alttan azicik ustten hoppidi hoppidi
  2. turk un ustun yanini gosterin fasist olayim
  3. boydan kaybetmek
  4. akcayim boydan boya
  5. gulu sevdim dikeni batti seni sevdim gotun kalkti
  6. azicik
  7. azicik ucundan
  8. azicik kacik
  9. ucundan azicik
  10. azicik insan ol

© 2008 - uludağ sözlük

her yanini cok sevdim azicik boydan kisa başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. her yanini cok sevdim azicik boydan kisa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu her yanini cok sevdim azicik boydan kisa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» var misin yok musun » 1519 » chp nin 11 i » el pipisiyle gerdege girmek » umbertobaggio » afedersiniz ama tarak gibi baslik aciyorsunuz » mad men » kendini araba zanneden cocuk » aliceinchains » entry ve nick uyumu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games