her turlu organizasyona varim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bacak kadar boyu var turlu turlu huyu var
  2. turlu turlu seda verir agaclar
  3. ben varim
  4. tume varim
  5. hmm oyleyse varim
  6. at at kalede ben varim
  7. x im oyleyse varim
  8. oyleyse varim
  9. yaninda ben varim
  10. ben niye varim

© 2008 - uludağ sözlük

her turlu organizasyona varim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. her turlu organizasyona varim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu her turlu organizasyona varim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» redciyiz biz » uyuyan kisinin nefesini dinlemek » fethullah gulen in microsoft u satin almasi » ehliyet sinavina son gun calisan insan » cik git » ay cekirdegi » ubs » hanif » populer felsefe » yaran entryler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games