her turk un reklamci olabilecegine inanmasi 

kapat
  1. gelecek planlarından bahseden her türk genci, hayali reklamcı olmak olmasada reklam metni yazmakta , reklamcılıkta çok başarılı olacağına inanır.

nedendir bu? her türk gencinin kendini çok yaratıcı bulmasından mı? yoksa kıçını yayıp tv izlerken "aa bu reklam olmamış şöyle olsa böyle olsa" diye atıp tutmasından dolayı mı?

belkide her ikisi ama her türk reklamcı olabileceğini düşünüyor. hayır bu kitleye birinin bunun böyle olmadığını söylemesi lazım ama ben cesaret edemiyorum hayallerini yıkmıyım diye. bu kadar reklamcıyı dünya kaldırmaz ki türkiye kaldırsın.
    #3785218 (aksak tirtil, 07.08.2008 21:14)
  2. her zamanki gibi türk insanının her konuda bilgi sahibi olduğuna ve yetenekli olduğuna inanması durumundan kaynaklanan ve mesleği reklamcılık olan kişileri fena kıl eden sorun.
    #3785242 (danaid, 07.08.2008 21:19)
  3. türkiye'de reklamcılık sektörü olmadığı için geçersiz bir inanıştır. paranın sahibi her şirketin patronu zaten reklamcıdır kendini reklamcı sanan arkadaşlar sadece organizatör gibi çalışırlar o kadar... yoksa reklam sektörümüz olsa da her türk fikrini belirtebilse...
    #3785264 (aquarius, 07.08.2008 21:23)

© 2008 - uludağ sözlük

her turk un reklamci olabilecegine inanmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. her turk un reklamci olabilecegine inanmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu her turk un reklamci olabilecegine inanmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» randy couture » nick degisikligi » adtk » preveze deniz savasi » aci » laik genc kizlar marxi marksspencer sanirmis » turkiye den cikacak nba takimlarina isim onerileri » pantolona pantul diyen erkekten soguyan kiz » benim annem bir melek » fazil husnu oldu » danielle lloyd » ekmeksiz yemek yiyen insan » alakasiz ama birlikte tat veren yiyecekler » cortun » hayrunnisa gul » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » don t play with matches » laiklik » nevsehirli damat ibrahim pasa » 100000000000000000000000000000000000000 » unlulerden ozlu sozler » tarsus » undesilyon » rails and ties » gel de yasa » sadece intermet explorer da calisan siteler » dumur eden iltifatlar » robert capa » house bill of lading » turkiye de artik baski yok sanat ozgurdur » 1000000000000000000000000000000